Obiective

contabilitate targu jiuDorinta si obiectivul nostru cel mai acut poate fi rezumat la a oferi servicii contabile. Nu vom alatura cuvintele “de calitate” pentru ca acest termen este unul relativ, ci vom spune “servicii contabile corespunzatoare cu nevoile clientilor”. Acesta este primul, ci cel mai mare obiectiv al nostru, materializat si in expresia devenita un motto al nostru: “Daca clientul prospera, prosperam si noi”.

Cel de-al doilea mare obiectiv este perfectionarea continua din punct de vedere profesional si imbunatatirea serviciilor in contabilitate odata cu evolutia tehnologiei. Acest lucru este posibil deoarece serviciile contabile sunt strans legate de dotarile informatice pe care le are compania noastra. Un rol foarte important in atingerea acestui obiectiv il ocupa personalul AccountingDC, care este mereu stimulat sa invete lucruri cu grad mare de noutate si inovatie.

Nu in ultimul rand, ne-am propus sa creem locuri de munca pentru judetul Gorj si nu numai. Datorita extinderii noastre si in judetele invecinate, reusim sa aducem pe piata locurilor de munca tot mai multe posturi vacante.