Echipa

contabilitate targu jiu

Baza activitatii noastre

Compania noastra este construita in jurul a doua active de baza: brand-ul si oamenii. Acestea sunt motivele care fac atat de special lucrul in echipa noastra. Noi credem ca munca in contabilitate este mai mult decat un loc in care mergi in fiecare zi. Ar trebui sa fie un loc de explorare, creativitate, cresterea profesionala si relatii interpersonale. Este vorba despre a fi inspirat si motivat pentru a realiza lucruri extraordinare. Dorim ca membri echipei noastre sa se mandresca cu munca lor şi cu construcirea drumului spre succes al altor compani. La urma urmei, pentru acest scop sunt combinate talentele, abilitatile, cunostintele, experienta si pasiunea angajatilor nostri, care ne fac sa fim ceea ce suntem.

Valori

Fiind o firma de contabilitate condusa de valorile fundamentale, angajatii nostri demonstreaza angajament fata de clientii nostri si comunitatea noastra in fiecare aspect al operatiilor activitatii noastre, oferind servicii contabile, expertiza contabila, contabilitate primara si evidenta resurselor umane in cel mai performant mod.

Echipa noastra

Suntem o echipa tanara si ambitioasa, cu valori morale bine inradacinate si cu un spirit de colaborare foarte dezvoltat. Asadar, puteti vedea mai jos componenta echipei cu care dorim sa construim cai catre succes:

Duliga Constantin

Expert contabil

Dina Adriana

Dina Adriana

Contabil sef

Cosoreci Mihaela

Cosoreci Mihaela

Contabil

Bisca Tania

Bisca Tania-Florentina

Consilier juridic resurse umane

Lavinia Giorgi

Contabil

Benghiu Danut

Benghiu Danut Gheorghe

Operator calculator

Berca Daniela

Operator calculator – secretariat

Golea Vasilica

Contabil