Despre noi

AccountingDC este o firma originara din Targu Jiu dar care si-a extins activitatea si in localitatile apropiate. Suntem in plina dezvoltare si extindere, de aceea nu ne limitam la o singura zona geografica locala.

Serviciile noastre sunt utilizate de zeci de firme si persoane din intreaga tara. Noi credem ca inovatia merge mana in mana cu idealurile pe termen lung cum sunt colaborarea, integritatea si responsabilitatea in a livra valoare catre clientii nostri. La AccountingDC, toate activitatile au un singur scop, acela de a ajuta clientii nostri sa isi atinga obiectivele.

Fiind o companie condusa de valorile fundamentale, echipa noastra demonstreaza angajament fata de clientii nostri si comunitatea noastra in fiecare aspect al operatiilor activitatii noastre.

Misiunea noastra este aceea de a ajuta companiile de orice dimensiuni sa aiba o evidenta si gestiune cat mai clara si reala asupra propriului patrimoniu si asupra activitatii pe care o desfasoara in mediul economic din Romania.Ne desfasuram activitatea sub principiul “Daca clientul prospera, prosperam si noi”, asadar oricine poate apela la serviciile noastre, fie companie de mici dimensiuni, fie una cu zeci si sute de angajati.

Experienta acumulata pana in prezent garanteaza calitatea si dedicarea cu care prestam serviciile, iar loialitatea clientilor nostri releva confidentialitate.

Oferim pietei gorjene servicii de contabilitate, evidenta si gestiune a patrimoniului si resurselor umane ale oricarei societati, indiferent de marime sau obiect de activitate. Deasemenea oferim consultanta fiscala dar si evaluare de active si nu numai.