Lansare site accountingdc.ro

July 1, 2010 | Scris de adc | Nici un comentariu »

logo AccountingDCSuntem foarte bucurosi sa anuntam pe aceasta cale lansarea site-ului nostru care ne propulseaza de astazi in mediul online. AccountingDC.ro a luat nastere din dorinta de a crea o imagine mai buna in fata dvs., a clientilor si prietenilor nostri. Am ales un design prietenos cu functionalitati simpliste si sugestive, tocmai din dorinta de a usura contactul cu noi.

Pe site vei gasi mereu continut proaspat, stiri din domeniul contabil si fiscal, noutati din compania noastra dar si articole care descriu activitatea noastra in detaliu. Si pentru ca ne dorim sa intri in legatura cu noi, am creat pagina de Contact prin care un singur clic te apropie de sansa colaborarii cu AccountingDC.

Am creat o pagina de Recomandari, pentru ca dubiile tale sa fie spulberate, si sa poti vedea acolo aprecierile sau criticile pe care ni le adreseaza diferite persoane cu care intram in contact.

Asadar, ne bucuram pentru lansarea site-ului nostru, si speram sa fie, de azi inainte, o reusita in comunicarea cu tine, utilizatorul serviciilor noastre.

Etichete: ,
Categorie: Anunturi

Raspunde la acest articol